Wilvo Yamaha – Световното първенство по мотокрос през 2019 г. без съмнение ще бъде вълнуващо за отбора на “Monster Energy Wilvo” Yamaha MXGP, тъй като Арно Тонус ще е в отбора за трета поредна година, a огромна радост на всички участници, ще бъде присъединяването на Готие Паулин към отбора.

Готие Паулин е спечели дванадесет кръга от Световното първенство по мотокрос във FIM през кариерата си и ще бъде в състояние да добави още отличия към това голямо богатство, когато новият сезон стартира за Голямата награда на “Патагония-Аржентина” през март. По-рано Паулин е карал YZ450F в премиера, въпреки че е било преди повече от седем години, и отново ще го използва за още триумфи. Безкрайното количество потенциал и талант са нещата, с който Паулин успява да привлече хиляди фенове по целия свят и го прави един от най-популярните мотоциклестисти по-мотокорс в света.

Арно Тонус е имал трудни дванадесет месеца, което е добре документирано, но успехите му са здраво закрепени на подиума през това време. Сега, след като се е върнал на сто процента, е готов да се справи с кампанията, той ще бъде в състояние да продължи там, където е спрял и да се бори отново за начална позиция. Кой би могъл да забрави тази емблематична моторна победа, която той претендира в родната Швейцария? Тонус има какво да помогне на отбора “Monster Energy Wilvo” Yamaha MXGP както на пистата, така и извън нея.

Предстоящото “FIM Motocross World Championship” отново ще премине през двадесет кръга и включва две нови спирки – в Китай и Индонезия. Докато пътуват по света, състезателите ще участват в безброй медийни изяви, а феновете ще ги видят на всеки континент.

Източник: vitalmx.com