В края на 2019 г. новият трейлър на James Bond филма „No Time to Die” показа известния британски секретен агент, замесен в традиционна гонитба с мотоциклети, в която е яхнал  Triumph Scrambler 1200. По-късно от продукцията потвърдиха партньорството си с франчайзинга, добавяйки, че както Scrambler 1200, така и новият Tiger 900 са представени в предстоящия филм.

Предполагаше се, че ще настъпи някакво специално издание, но когато филмът, който трябваше да излезе през април 2020 г., се забави до ноември поради пандемията, всички решиха, че Triumph ще забави представянето на мотоциклета си, като го синхронизира с издаването на филма. Изглежда, че компанията не е искала да чака толкова дълго.

Фирмата вече официално представи новата версия на Scrambler 1200 Bond Edition, базирана на най-актуалнаия Scrambler XE. Моделът се отличава с потъмняла премяна (да кажем, опушено черно?) В комплект с значка „007“ и „Bond Edition“.

Специалното издание включва платка с марка 007 върху изпускателната система и странични калъфи, първокласно кожено седло с бродирано „Bond Edition“ отзад, специфичен за модела TFT дисплей със специално съобщение за стартиране на екрана „007“, черни анодизирани калници, фарове от неръждаема стомана, черни регулатори на задното колело и други интересни разлики от базовия му “брат”.

Що се отнася до двигателя, Bond Edition използва същата настройка като Scrambler 1200, произвеждащ 89 конски сили.

Новият 2020 Triumph Scrambler 1200 Bond Edition се продава за $ 18 500 – с $ 3 100 над Scrambler XE. Ще бъдат произведени само 250 бройки, а моделът е наличен от 21 май 2020 г.