Драги братя и сестри по страст,

Миналата година представихме нашата общообразователна програма за начинаещи и кандидат-мотоциклетисти. Имахме 150 записани за участие и прекарахме един страхотен ден на VIP паркинга на Sofia Ring Mall. Атмосферата беше страхотна. Всеки един от нас си тръгна с широка усмивка на лицето и научихме някои основни тънкости за управлението и техническия аспект на така любимите ни машини.

След огромния интерес и успех, който пожъна нашето дебютно SRMSS, имаме честта за втора поредна година да Ви поканим. Този път събитието ще се проведе във ВТУ “Тодор Каблешков” на ул. „Гео Милев“ 158, още познато като крайната точка на традиционното ни нощно каране миналата година.

За момента имаме 150 записани за участие в безплатното ни мото-училище за начинаещи и поради големия интерес имаме възможност да включим още 50 човека. Ако имате желание и още не сте го направили, можете да заявите участие на http://srmss.net до края на днешния ден – 14.06.2019г.

Училищният ден ще бъде разделен на два модула – теория и практика. Единственото ни изискване за хората, които искат да участват и в практическата част е да имат мотоциклет, както и валидна А1 или по-висока мото-категория.

Програмата ни за деня е следната:

09:30 AM – 11:00 AM – Посрещане на гости и участници на плаца на ВТУ “Тодор Каблешков”
11:00 AM – 1:00 PM – Теоретическа част
1. Безопасно шофиране
2. Значимост на екипировката и гумите
3. Технически аспект на мотоциклета
4. Движение в градски и извънградски условия
1:00 PM – 2:00 PM – Обедна почивка
2:00 PM – 5:00 PM -Практическа част
1. Потегляне
2. Спиране (плавно, рязко аварийно), спиране в различни условия (завой, наклон и т.н.), спирачен път при различна скорост и системи
3. Заобикаляне и избягване на препятствия
4. Завиване

Събитието ще се състои с любезното съдействие на:
ЕКО Bulgaria
Overdrive DUCATI BULGARIA
EDImotocenter
ВТУ “Тодор Каблешков” – София

Специални гости:
Крум Дончев
Димитър Илиев
Георги Янакиев

Спонсори на събитието:
sofiariders.com
bazar.sofiariders.com
hostasset.net

Вярваме, че това събитие ще бъде полезно за всички нас и ще изкараме поредния незабравим ден, изпълнен с усмивки и емоции заедно. Очакваме Ви!

All Hail Sofia Riders!