Топ попадението от гамата MT-10 се присъединява отново към серията Yamaha Hyper Naked за 2020 г., така че можете да „доминирате над мрака” – това са думите на Yamaha за новия им звяр.

Дебютът на новия MT-03 беше основното събитие на Yamaha за неговия пазарен състав от 2020 г. Разширявайки се с този първоначален Hyper Naked мотоциклет, Yamaha представи и останалата част от своята MT гама (Master of Torque) за 2020 г., която включва лекия двуцилиндров MT-07, пъргавия трицилиндров MT-09 и мощният четирицилиндров МТ-10, всички представляващи “Тъмната страна на Япония”, според Yamaha.

Мигновената реакция и лесното управление определят двуцилиндровия MT-07, който се завръща в гамата на Yamaha Master of Torque (MT) за 2020 г.

Лесният за потребителя, признат и популярен MT-07 е хит на ездачи от всички нива на умения. Със своя пъргав 689 кубиков двигател с два цилиндъра, тясна конструкция на рамката и лесно управление, това не е изненадващо. Yamaha върна тази лека машина обратно за 2020 г. Моделът остава по същество непроменен и ще бъде наличен в цветовите схеми на Ice Fluo, Team Yamaha Blue и Matte Raven Black.

Тъй като  МТ-09 е оригиналният мотоциклет определящ класа Hyper Naked на Yamaha, той и през 2020 ще се задвижва от мощен трицилиндров двигател – 847cc, поставен в спортно шаси с регулируемо окачване, електронни помощници за езда и удобна ергономия. Промени? Наистина не е необходимо. 2020 MT-09 може да бъде намерен в Ice Fluo, Team Yamaha Blue и Matte Raven Black

Върхът на линията Master of Torque

МТ-10 е задвижван от мощен четирицилиндров 998сс. двигател. Изпълнен с голяма част от същата технология на Crossplane Crankshaft, разработена в страховития супермотор YZF-R1 на Yamaha, MT-10 носи множество елитни екстри. Получавате усъвършенствана електронна технология за управление, олекотено и отзивчиво шаси, окачване с множество възможности за регулиране, удобна ергономия и агресивен стил, подходящ за лидер на гамата. MT-10 от 2020 г. ще бъде наличен в Ice Fluo и Matte Raven Black.