Най-продаваната версия на Triumph Thruxton е “Асото”, така че не е голяма изненада, че е възобновена връзката със световноизвестното кафене в Лондон, и по този начин е създадено специалното издание на T120 Bonneville за 2019, носещо името и марката.

“T120 Ace” се отличава със своята светлопоглъщаща чернота – от блясъка Storm Grey до богатството на тъмнината на барабанните табла, джантите, всмукателните капаци и кутии за двигателя и др.

Марк Уилсмор, управляващ директор на Ace Cafe казва: “Triumph и Ace Cafe вървят ръка за ръка. Десетилетия наред ездачи посещават кафенето, повечето от които, яздейки Triumph. Този красив нов аксесоар на Bonneville T120 отдава почит към тези ездачи и нашата славна споделена история в стил. ”

1400 бройки ще бъдат произведени и придружени от сертификат за автентичност от Triumph и Ace Café.

2019 T120 Diamond от Triumph

“Асото” ще бъде придружено през 2019 г. и от специалното лимитирано издание “Diamond”, по случай 60-та годишнина от дружбата между Triumph и Ace Cafe. Точно като “Асото”, “Диамантът” ще бъде на базата на T120, но просто “облечен” по различен начин. Получава бял и сребърен флаг, хромирани табла, резервоар, капаци на двигателя, предпазител на веригата, джанти и още елементи. 900 броя ще бъдат произведени и придружени от сертификат за автентичност, подписан от главния изпълнителен директор на Triumph Ник Блуур.

Цените не се потвърдени, но вероятно и двата варианта ще бъдат под 11 000 паунда.

Параметри:

Обем двигател: 1200 куб. с.
Мощност: 79bhp / 77.5ftlb
Тегло: 224кг (сухо)
Височина на седалката: 785мм
Цена:£ 10,995 (приблизително)