Кой от нас не въздиша за хубава нова каска? Особено когато става дума за ръчно изработена и най-висок клас от Arai. Нашата водеща снимка е новата HONDA XD-4 AFRICA TWIN, с официално лицензирана Honda графика. Но почакайте, има и още.

CORSAIR-X ISLE OF MAN

Новата графична версия на Arai 2019 Corsair-X Isle of Man Limited Edition се предлага с междинно-овална форма на интериора и се отличава с всички последни функции и предимства на Arai. Новата графика пристига в дилърите в началото на юни.

SIGNET-X DYNO

Графиката Signet-X Dyno е нова за модела в съответствие с MSRP от $ 829.95, и се предлага в червен, жълт или бял фрост цвят.

ARAI DT-X SUZUKI ECSTAR

Ексклузивно за Suzuki – Arai DT-X Suzuki Ecstar, с вътрешна форма на междинен овал, може да бъде намерен онлайн или при дилърите на Suzuki.

ARAI RAM-X

Новата каска RAM-X с отворено лице на Arai вече е в оторизирани дилъри на Arai. Тя е снабдена с функции като Pro Shade, Pinlock Lens и нова VAS-Z система за защита.

Ако случайно някоя от тези каски Ви допадне или искате да разберете повече за нкой модел – коментирайте и ще се радваме да направим ревю на избраният от Вас модел.