Sofia Riders ще отбележи 3-тия си рожден ден този уикенд.

С нетърпение очакваме всеки един от вас да дойде на така познатото ни вече място на яз. Искър да отпразнуваме още една година изпълнена с емоции.

Благодарим на Зорница Буковска от riders.live, че толкова добре е описала дейностите на SR през 2018г:

“Цел за Мото-сезон 2018 беше обезопасяването на бул.“Симеоновско шосе“ с бетонни блокове за ограничаване извършването на непозволени обратни завои. Ремонтът вече е завършен успешно. Продължават акциите по прибиране на моторите при възникнало ПТП, както и оказване на първа помощ при необходимост. Периодично се организират специализирани семинари във Военно-медицинска академия, чрез които представителите на Sofia Riders опресняват уменията си за оказване на спешна помощ.

На преден план за Sofia Riders винаги са стояли благотворителните инициативи. Момчетата и момичетата от най-голямата мото-организация в България буквално взеха „под крилото си“ децата от домовете за сираци в Роман, Драгоман и софийския „Люлин“. Тази година заедно с „Да дарим усмивка“ те разшириха кампанията с посещения в подобни домове в Добрич и Смолян.

Естествено, тъй като мотоциклетизмът е основното хоби на Sofia Riders, не спират и организираните масови събития до различни живописни точки от страната. Наред с това групата развива все по-сериозна спортна дейност, свързана с участие на нейни представители във всички дисциплини от републиканските и балкански шампионати по мотоциклетизъм.”

Подготвено е едно горещо парти с игри, забава, усмивки, хапване, пийване и много спомени с нашите братя и сестри.

Нека тази година направим нов рекорд и не оставим празно място на поляната от хора.

Очакваме ви!