Наред с изложителите на мотоциклети, по време на изложението Moto Expo 2019 в София, ще видим щандове на много вносители на екипировка и аксесоари. Сред тях е и магазин Мото Акцент, чиито стоки са предназначени предимно за авантюристи и мотоциклетисти, които обичат приключенията. Така че на щанда на Мотоакцент в обновената зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) на изложението от 10  до 14 април, ще видим много интересна екипировка и аксесоари за тези, за които километрите и пътните условия са път към ново приключение и поредното предизвикателство.

Фирма Мото Акцент ООД е създадена през 2008 г. За повече от 10 години съществуване, Мото Акцент се утвърди като представител на световно известни и  качествени компании, производители на мотоциклетни облекла, каски, мотоциклетни куфари, багажници и аксесоари. Става дума за марките CLOVER , PREXPORT, ASTONE, HEPCO&BECKER, OXFORD, MOTTO WEAR, ORINA, DUO-DRIVE , WILD ASS, S-LINE и NO FEAR.

Едно от първите впечатления от магазина на Мото Акцент ООД е, че освен аксесоарите за мотори присъстват и продукти, които задоволяват и по-широките виждания на един моторист свързани с дълги пътувания и приключения. В магазина може да се намерят разнообразни пътнически и туристически принадлежности – от палатки и спални чували, през прибори за хранене и термоси до слънчеви душове. Всички споменати артикули са с размери, съобразени с товарния капацитет на един мотоциклет. Феновете на дългият преход могат например да намерят революционната възглавница с въздушни камери за седалки на скандинавската фирма WILD ASS.

Мото Акцент е вностиел и представител на новите за българския пазар италиански марки за мото-облекла CLOVER и PREXPORT. За любителите на мотокроса NO FEAR и пълната гама каски на френският производител ASTONE. Не са пренебрегнати и утвърдени мотоциклетни марки, като SHOEI също и прочутите очила JULBO с фотохроматични лещи и много туристически продукти от FERRINO.

Това, което отличава Мото Акцент като магазин за авантюристи, е находчивоста за подбора от предлаганите артикули. За пръв път в България се предлагат дръжки за пътника Duo-Drive, които се монтират на капачката на горивният резервоар и осигуряват стабилност на возещият се отзад.

Има специална линия якета на Clover, които са предвидени за градско каране и съчетават елегантността на класическото зимно яке с надеждността и комфорта на спортната линия. Изчистените кройки правят тези връхни дрехи подходящи и за формални поводи, които изискват носенето на костюм. Новият туринг модел SAVANA II, както и революционният CROSSOVER-3 с възможност за вграждане на Air Back за най-висока степен на защита.

Магазинът може да зарадва и феновете на кроса с различни модели ръкавици, каски, протектори и ботуши. За дамите има специален подбор от аксесоари и облекла, някои от които практично-спортни, а други – по-елегантни и женствени. Най-малките мотористи също няма да останат разочаровани, защото в Мото Акцент се предлагат дрехи, обувки, ръкавици и протектори за деца, подходящи за крос и ATV каране. Богатият избор от предназначения, размери и материи на облеклата ще задоволят нуждите на всеки, независимо зали са фенове на кожените екипи или са делови хора, които се нуждаят от подходящо градско облекло за каране.

С подкрепата на