Тази събота, 21.09.2019 г. от 21:00 ч., за пета поредна година ще се състои нашето традиционно нощно каране, с което ще почетем паметта на загиналите ни братя и сестри мотоциклетисти.  Ще се съберем на резиденция Бояна и в 21:30 ще потеглим дружно по указания маршрут с бавна скорост. Крайната ни точка е магазин „Метро“ в Божурище, където ще ни очаква вълнуващо шоу от великаните в стънта – Extreme attack, както вкусен кетъринг и хубава музика.

Шествието  отново ще е под надслов “Толерантност на пътя” и се очаква да събере хиляди хора от цялата страна. Ще бъдем съпроводени от три суперколи, които ще оформят трибагреника на България. Гост на събитието отново ще е нашият приятел и рали шампион Крум Дончев, както и други известни личности от авто и мото средите.

Всичко това ще бъде документирано от множество фотографи, оператори и дронове, благодарение на Alurkoff media.

Благодарим на СДВР Столична полиция, Столична община и нашите любезни домакини и вече партньори Автошкола Василеви.

Важно: Благодарение на служителите на МВР, ще имаме „Зелена светлина“, което ще рече че няма да спираме по светофари. Призоваваме всички да спазват правилника и закона за движение по пътищата, включително изрядност на моторите (без скрити номера), правоспособност на водачите и спазване на обществения ред. Моля, запомнете маршрута, за да се избегнат обърквания.