През 2020г. Sofiа Riders е официален партньор на специализирано изложение за мотоциклети, АТV, скутери и мотопеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.  

Фокусът на Мото Експо 2020г. е насочен към нарастващата група на активни млади хора в България, които са в търсене на нови усещания и отговори на все по-високите световни изисквания за опазване на околната среда, както и многобройните фенове и всички, чиито бизнес е в мото сферата. 

МЯСТО И ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ:

Изложението ще се проведе от 20.03 до 24.03.2020 г. в обновената „ АСИКС АРЕНА’’  /бивша зала Фестивална/ – гр. София. 

Работно време:  10.00 до 19.30

Обща изложбена площ: 

Централна зала 2200 кв.м. заета площ от всички вносители на мотоциклети в България. 

Централно и горно фоайе – 250 кв.м. заета площ от мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване. 

Телефон за контакти: 0888 330 586 – Илияна Дановска

УЧАСТНИЦИ: 

Очаква ни вълнуваща среща с новите авангардни идеи на производители, дизайнери и конструкторина утвърдени световни марки: APRILIA, BENELLI, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, EVINRUDE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LAMBRETA, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, QUADRO, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др.

Събитието се очаква да привлече голям брой посетители, които с нетърпение очакват да сверят часовниците си с новостите и иновациите в бранша. Ние също ще бъдем там, така че бъдете там и вие.

AHSR!